Tandartspraktijk Hofstede
"Keurige Kiezen"

Burgemeester Letteweg 4
3233 ag  Oostvoorne
telefoon 0181 - 48 36 88
info@keurigekiezen.nl


Hans Hofstede, tandarts

Na twee en een half jaar waarnemen door half Nederland had ik in 1993 de mogelijkheid de praktijk in Oostvoorne over te nemen. De fraaie woonomgeving en de direkte omgangsvormen spreken mij erg aan. Net als mijn voorganger heb ik in Groningen gestudeerd, waardoor ik snel gewend ben aan de praktijkvoering.
De verhuizing in '95 naar eigen huis(je) met praktijk gaf een trots gevoel en de mogelijkheid te ontwikkelen. Na weer wat sparen zijn we verhuisd en in 2007 is de praktijk grondig verbouwd, zodat er naast ruimte voor de tandarts er ook ruimte kwam voor preventie door preventie assistentes. 2021 hebben we gebruikt om weer een stapje verder te ontwikkelen. Alle assistentes zijn opgeleid tot preventieassistentes en zo kunnen we het werk beter verdelen. Iedere stap levert uitdagingen op en veranderingen geven kansen voor kwaliteitsverbeteringen. Als perfectionist is voor mij de grootste uidaging anderen het werk toe te vertrouwen.
Thuis genieten Saskia en ik van onze meiden. Daarnaast probeer ik tijd te vinden voor mountainbiken of een stukje toeren op de motorfiets.

Patricia de Winter, preventie assistente

Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam in de praktijk als tandartsassistente en preventie assistente. U komt mij tegen op de maandag, dinsdag en donderdag als preventie assistente. 
Ik vind het erg leuk om met mensen te werken, help er graag aan mee dat de patiënt zich op zijn gemak voelt en de praktijk met een goed gevoel weer verlaat. Ook geef ik graag voorlichting over het gezond houden van het gebit. Buiten het werk om hou ik van lekker buiten zijn, sporten en uit eten gaan.

Linda Kruik, preventie assistente 

Sinds 2018 werk ik bij tandartspraktijk Hofstede. Eerst als vervanging en daarna in vaste dienst. ik heb in februari 2019 mijn opleiding tandartsassistente afgerond. Daarna bijna direct door gegaan met de opleiding tot preventie assistente. Deze heb ik in mei 2020 afgerond. Ik werk op woensdag en donderdag  als preventie assistente. Ik vind het erg leuk om zelfstandig preventie behandelingen uit te voeren.
Naast m’n werk doe ik graag aan wandelen en fietsen met m’n gezin en ga ik ook wekelijks naar de sportschool voor spinnig les. 

Simone Lieuwen, preventie assistente

Ik ben geboren en opgegroeid in Anna Paulowna. Inmiddels woon ik al weer bijna 10 jaar in Brielle.
Een groot gedeelte van mijn tijd ben ik werkzaam geweest in de detailhandel. Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, die ik gevonden heb bij tandartspraktijk Hofstede. Begin maart heb ik mijn opleiding tot preventie assistente afgerond.
Ik vind het erg leuk om nieuwe vaardigheden te leren.
Op woensdag en vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk.
Buiten het werk om, geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en ga ik er graag op uit met mijn gezin.

Tamira van der Mast, preventie assistente

Na 20 jaar met heel veel plezier als tandarts- /preventie-assistente in Brielle te hebben gewerkt, ben ik nu sinds oktober 2022 aan de slag in Oostvoorne. Een kleine dorpspraktijk spreekt mij erg aan.
Ik vind het heel leuk om zelfstandig behandelingen uit te voeren, maar assisteren aan de stoel doe ik ook erg graag.
Naast mijn werk volg ik nog een yogadocenten opleiding.
Verder wandel ik graag in de natuur met mijn man en hondje en besteed ik graag veel tijd aan familie en vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje.

Saskia Brinkman, Paro-preventie assistente


Sinds oktober 2006 werk ik mee in de praktijk, ter ondersteuning van Hans. Het nuchtere Groningse van Hans met het bourgondische Limburgse/Rotterdamse van mij maakt dat we samen het gevoel hebben een leuke mix te hebben gevonden om de praktijk te draaien. 
Sinds 2014 ben ik naast de administratie ook als  preventie assistente werkzaam. Ik geniet erg van het  zelfstandig behandelingen uitvoeren. En sinds 2018 ben ik Paro-preventie assistente. 
Ondanks de drukte van drie kinderen en de praktijk is er ook nog tijd voor andere leuke dingen, zoals paardrijden, wandelen en theaterbezoek.


Anne-Marie Hordijk, praktijk
manager

Sinds 1 febr 2019 ben ik "achter de schermen" werkzaam bij Tandartspraktijk Hofstede. Ik heb een administratieve opleiding genoten en houd mij binnen de praktijk dan ook bezig met allerhande zaken op administratief gebied. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast ben ik druk met gezin, famillie en vrienden en vind ik het leuk om te sporten, te lezen of in de tuin te werken.

Daniëlle van der Wal, preventie assistente

Ik ben geboren in Leiden en opgegroeid in de Bollenstreek. Dertien jaar heb ik in een tabaksspeciaalzaak gewerkt. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, vooral het contact met de klanten vond ik erg leuk. Echter was de uitdaging eruit en werd het tijd voor wat anders. Daarbij kwam dat ik mijn vriend (woonachtig in Oostvoorne) leerde kennen.
Sinds augustus 2019 woon ik in Oostvoorne en sinds oktober 2019 werk ik bij tandartspraktijk Hofstede. Hier heb ik de mogelijkheid om sociale contacten op te doen in Oostvoorne. En mij verder te ontwikkelelen. In mei 2020 heb ik mijn diploma tandartsassistente gehaald. En in 2021 heb ik mijn diploma preventie-assistente gehaald.
Naast werk en opleiding houd ik me graag bezig met keramiek (pottendraaien etc.). Qua sport vind ik het heerlijk om te duiken, niets zo ontspannend als de onderwaterwereld te verkennen.

Jeanette Manschot, balie-, tandarts-assistente 

Wellicht kennen jullie mij, want ik woon sinds 1998 in Oostvoorne. Of misschien kennen jullie mij van het reisbureau, waar ik bijna 21 jaar heb gewerkt.
Inmiddels ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan in tandartspraktijk Hofstede. Ik ben jullie aanspreekpunt aan de balie en de telefoon op maandagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag.
Ik hou van de mooie dingen in het leven zoals gezelligheid, lekker eten, terrasjes, kletsen, shoppen, het strand, wandelen, fietsen, het bos én de zon.

Julia Hofstede, tandartsassistente, preventie assistente (i.o)

Sinds oktober 2020 werk ik mee in de praktijk van mijn ouders. Dit doe ik vooral in de vakanties, omdat ik nog op de middelbare school zit. Ik vind het heel leuk werk, maar ik wil zelf later geen tandarts worden. Na het behalen van mijn VWO diploma dit schooljaar, hoop ik geneeskunde te gaan studeren.
Naast school en werk ben ik keeper bij mijn hockey-team en heb ik pianoles. Beiden vind ik erg leuk. Daarnaast vind ik het leuk om samen met mijn vader af en toe wat te fietsen.

Huisje Kieskeurig

Huisje Kieskeurig is sinds 1995 de thuishaven van tandartspraktijk Hofstede. Na de verbouwing in 2018 is het huisje weer gemoderniseerd en voorzien van 3 behandelruimtes. De buitenzijde heeft zijn knusse uitstraling behouden.
Verstopt achter de 'selfmade'kastanjeboom ligt het verscholen aan de Burgemeester Letteweg 4.

Sitemap  |  Productie: LinkmasterMonkey.com  © 2024