Tandartspraktijk Hofstede
"Huisje Kieskeurig"

Burgemeester Letteweg 4
3233 ag  Oostvoorne
telefoon 0181 - 48 36 88
administratie@tandartspraktijkhofstede.nl
btw nr: NL001376382B20

ixorg: het alternatief voor uw aanvullende tandartsverzekering.

ixorg is ontwikkeld om goede mondzorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Een grote groep mensen in Nederland is helaas onverzekerd of onvoldoende verzekerd voor tandheelkundige hulp. Nu is er een alternatief. ixorg biedt een totaalproduct waarin een persoonlijk budget voor mondzorgkosten wordt gecombineerd met een goedkope calamiteitenverzekering. Goede mondzorg wordt hiermee voor iedereen toegankelijk en betaalbaar, waarmee het gat tussen geheel onverzekerd zijn en verzekerd zijn is gedicht.

ixorg is een initiatief van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde). Vanuit haar kennis en praktijkervaring heeft de KNMT geconstateerd dat er een groeiende behoefte is om de financiering van mondzorg opnieuw vorm te geven. De werkelijk gemaakte mondzorgkosten zijn hierbij het uitgangspunt. Infomedics is partner in het initiatief. De ervaring van Infomedics met het verwerken van grote hoeveelheden data, specifiek ook in de mondzorg, maakt haar de ideale processing partner voor ixorg.

Overzicht overige tandartsverzekeringen
Via de onderstaande link komt u op de site van vergelijkmondzorg.nl. Hier staat een overzicht van alle verzerkeraars, hun vergoedingen en kosten voor u.

vergelijkmondzorg.nl/tandartsverzekering-vergelijken/

Sitemap  |  Productie: LinkmasterMonkey.com  © 2021