Tandartspraktijk Hofstede
"Keurige Kiezen"

Burgemeester Letteweg 4
3233 ag  Oostvoorne
telefoon 0181 - 48 36 88
info@keurigekiezen.nl

Afspraken afzeggen.

U verwacht een goed functionerende tandartspraktijk, die aandacht en zorg levert.
Daarom dienen afspraken tenminste 48 uur van tevoren worden afgezegd, zodat deze ruimte weer beschikbaar komt voor iemand anders. We zijn per telefoon en e-mail bereikbaar.

Helaas gebeurt het af en toe dat afspraken niet worden nagekomen, worden vergeten of zo laat afgebeld dat de ruimte in de agenda niet meer kan worden opgevuld.

Dit is storend omdat we niet willen wachten en zitten lanterfanten. Daarnaast heeft de praktijk een overvulde agenda en levert het maken van afspraken enkele en soms vele weken wachten op. Hier proberen wij wat aan te doen, door onder andere een tweede tandarts in dienst te hebben. U kunt er iets aan doen door tijdig af te bellen.

Het voeren van de praktijk kost geld. De assistenten, huisvesting en diverse lasten lopen gewoon door, als u niet komt.  Deze kosten bedragen minimaal € 1.50 per minuut. Dan is er nog geen cent verdient en kan ik mijn vrouw nog geen brood laten kopen.

Natuurlijk zijn er onvoorziene omstandigheden en kan het incidenteel voorkomen dat een afspraak vergeten wordt. Helaas kan ik niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor de keuzes die andere mensen maken.

Degene die een afspraak verzuimt, krijgt hiervoor de rekening van de gereserveerde tijd. Houdt u er rekening mee dat er een verzuimtarief berekend zal worden van € 1,50 per minuut.

Sitemap  |  Productie: LinkmasterMonkey.com  © 2024