tandartspraktijk hofstede
"Huisje Kieskeurig"

burgemeester letteweg 4
3233 ag  oostvoorne
telefoon 0181 - 48 36 88
administratie@tandartspraktijkhofstede.nl

Welkom op de site van Tandartspraktijk Hofstede

"Huisje Kieskeurig"

Spoedgevallendienst
Na vijf uur en in het weekend is er een spoedgevallendienst geregeld. U kunt het volgende informatienummer bellen om te horen welke tandarts er dienst heeft: 0900-7773222.
Houdt u er rekening mee dat er contante betaling verwacht kan worden.

Infomedics
Heeft u vragen over de door u ontvangen nota van Infomedics of wilt u een kopienota ontvangen? Neemt u dan contact op met Infomedics: 036-2031900.

Nieuwe patiënten
Met ingang van 2019 kunt u zich als nieuwe patiënt bij onze praktijk inschrijven. Sinds 2015 hebben we helaas een aantal jaren geen gelegenheid gehad nieuwe klanten in te schrijven. Gelukkig is er vanaf 2019 hier wel weer ruimte voor. Om historische problemen te voorkomen hebben we de regio van inschrijving beperkt tot Westvoorne. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier. Of u kunt tussen 8.30- en 12 uur bellen met de praktijk. 


Patiëntveiligheid:
Geef wijzigingen in uw gezondheid, medicijngebruik, ondergane operatie's zoals hartklep-prothese's aan uw tandarts door.
Wijzigingen in adres of telefoonnummer kunt u bij de balie doorgeven


Gewijzigd antibioticum-beleid
Vanaf maart 2016 is het niet langer noodzakelijk om preventief antibioticum in te nemen als u een gewrichtsprothese heeft (knie, heup).

Klik HIER voor meer informatie

 

Welkom op de site van tandartspraktijk Hofstede, gevestigd in "Huisje Kieskeurig".

In "Huisje Kieskeurig" is iedere tand een bijzondere klant.

Hier vindt u informatie over onze openingstijden, avond- en weekenddiensten en vakantiewaarneming.

Verder zult u hier informatie aantreffen over verschillende behandelingen in de tandartspraktijk, links naar andere sites etc.

Openingstijden praktijk:

Maandag:   8 tot 18 uur
Dinsdag:     8 tot 18 uur
Woensdag: 8 tot 18 uur
Donderdag: 8 tot 17 uur
Vrijdag:        8 tot 17 uur

Voor het maken van afspraken bij de tandarts of preventie-assistente kunt u elke werkdag bellen tussen 8.30 en 12 uur.

VACATURE:
Wij zijn per direct op zoek naar een tandartsassistente en/of een preventie-assistente voor 16-20 uur per week. Ervaring is een pre, maar inzet en enthousiasme is net zo belangrijk en een opleiding behoort tot de mogelijkheden. Lijkt het je leuk om in een klein, hecht en gezellig team te werken, stuur dan je CV en motivatie brief bij voorkeur via de mail naar: s.brinkman@tandartspraktijk.nl

Eén Kroon = Eén nachtzoen

Eén oude kroon is een nachtzoen waard. De actie 1 kroon = 1 nachtzoen is een sponsoractie waarin we oude kronen verzamelen. Eén oude (gouden) kroon vertegenwoordigt namelijk de waarde van ongeveer 1 overnachting in het Huis. Een nachtzoen is voor alle kinderen fijn, maar voor een kind in het ziekenhuis is dit avondritueel nog veel belangrijker.

De opbrengst zorgt er mede voor dat we de ouderbijdrage van een overnachting ( ondanks de werkelijke hoge kosten) zo laag mogelijk kunnen houden. Zo kunnen ouders hun kindje dat in het Sophia Kinderziekenhuis ligt 's avonds gewoon een nachtzoen brengen, net als thuis.

Tandartspraktijk Hofstede heeft oude kronen verzameld en hiervan de waarde laten bepalen. Dit heeft het prachtige bedrag van €1.050,- opgeleverd.

Wij zullen dit bedrag overmaken naar het Ronald McDonald Huis in Rotterdam voor de sponsoractie 1 kroon = 1 nachtzoen.

Uw gebit in 2018:
Vanaf 2014 kunt u via ixorg uw tandartskosten beheren. Dit als alternatief voor de vaak dure aanvullende verzekeringen, die steeds minder uitkeren wanneer u tandartskosten maakt. ixorg is een initiatief van de NMT, de maatschappij voor tandheelkunde. Meer weten klik op onderstaand icoon

Sitemap  |  Productie: LinkmasterMonkey.com  © 2019